Välj kartsajt: camping

Camp Frevisören Kalix Havsbad

3.5 i snittbetyg (7)

Strax intill Kalix Havsbad kan man bo på Camp Frevisören i vacker miljö. Med en sandstrand, hav i tre riktningar och pooler är anläggningen ett mycket trevligt alternativ för hela familjen.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Frevisören, 95295 Båtskärsnäs
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Var hittar jag karta över området?
  Har ni ingen hemsida?

  0 1 2021-07-13 kl. 18:52
 • Betyg: 5Jag & min familj är en av många återkommande gäster. Älskar läget med vatten, den otroligt fina naturen samt att det är rätt nära till både gränsen till Finland & Luleå. Campingplatserna är även fina! Gillar även vad campingen erbjuder och personalen är mycket trevlig. Dom allmänna utrymmena så som toaletterna, restaurangen m.m är också fräscha och fina. Dock är det lite skavanker och liknade som dom borde åtgärda men dom jobbar nog på det. Vattnet grejen är även uppblossat. Har varit med om värre och detta var trots allt på en 5-stjärnig camping! ( Vattnet här kommer från en egen brunn)

  1 0 2015-06-19 kl. 23:03
 • Betyg: 2Två år i rad har vi varit där. Svinkallt vatten i duscharna samt i poolerna, detta skulle åtgärdas. Kom tillbaka två somrar senare, lika kallt vatten. Har tydligen för liten ´varmvattenberedare´ (kommer inte ihåg vad det heter), så den klarar inte av att värma upp allt vatten. Våra små barn i princip grät i duschen för att det var så kallt. Nej, åker inte tillbaka. Inte är det meningen att man först ska måsta koka vattnet för att kunna diska!

  0 2 2013-07-21 kl. 07:38
 • Betyg: 3Fin och naturskön camping skulle vara perfekt om det fanns varmvatten i duschen och värme i poolen var endast 17 grader i den. Säkerheten med avstånden mellan vagnarna hålls ej under högsäsongen. De kollar inte hur man står och inte många som följer att man ska ställa vagnen med kroken ut mot vägen heller.

  0 0 2012-07-15 kl. 16:20
 • Betyg: 5Vilket Ställe!!! Helt otroligt vackert, Vi bodde i vår husvagn precis på kanten till själva havsbadet. Lekplatsen precis utanför vagnen så man hade full uppsikt över dem. Kvällsolen låg på ända fram till midnatten. Sagolikt. Campingen ligger på en udde, man har havet på bägge sidor om campingen. Nybyggd restaurang och butik. En klar 5 poängare.
  Vi kommer garanterat tillbaka nästa sommar.
  Tomas Växjö

  4 0 2009-12-10 kl. 13:59
 • Betyg: 3Hamnade här en ganska regnig försommar, oturligtvis någon vecka innan sommaren kom till norrland - men varken regn eller val av semestervecka kan jag lasta campingen för. Vi trivdes bra, bra bad, ljusa nätter, restaurang och butik med acceptabelt sortiment trots att antalet campare så här på försäsongen kunde räknas på ena handens fingrar. Förmodligen en 5 poängare till camping (nåja en stark 4) om solen lyst, regnet hållit sig borta och om vi varit här under juli månad istället. Åker dock inte dryga 100 mil bara för campingen igen, men har jag vägarna förbi så stannar jag nog ett par nätter.

  1 0 2008-08-27 kl. 19:17
 • Betyg: 4Mycket trevlig camping, kanonfint läge och fiskelyckan finns i vattnet intill, jätte sandstrand som är ren och inbjudande till lek och spel. Campingen behövde lite upprustning i servicestugorna men läget och naturupplevelserna driver upp stjärnsättningen på denna camping. Väl spenderade pengar. Återkommer gärna hit, fastän mer än 100mil hemifrån.

  1 1 2008-08-25 kl. 20:04