Välj kartsajt: camping

Kneippbyn Resort

3.4 i snittbetyg (23)

Gotlands enda 5-stjärniga camping! Kneippbyn Resort erbjuder sina gäster en mängd aktiviteter -Sommar- och Vattenland, tennisbana, äventyrsgolf restaurang och krogshow. Här blir hela familjen underhållen i vackra miljöer. Hela anläggningen ligger med en strålande utsikt över havet bara 3 kilometer söder om Visby.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Kneippbyn 15, 62261 Visby
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Dåligt städade och eftersatta servicehus. Stank urin och kryllade av spindlar i taket på toaletterna, detta förändrades inte på hela veckan trots att vi påpekade det. Mitt i coronapandemi är det dessutom för mycket folk samtidigt i servicehusen - hela familjer/släkter som occuperar köket så ingen annan får plats. De i princip bodde i servicehuset. Som tältare är man helt beroende av servicehuset. Vi klagade i receptionen men blev hänvisade till servicehuset längre bort som inte hade något uppehållsrum man kunde sitta och äta. Ska vi som tältar sitte ute i regnet och äta vår mat?

  0 0 2021-07-07 kl. 10:25
 • Betyg: 1Nu har det gått för långt......!!!! Min man hittar svenska kackerlackor i duschen idag!! Kneippbyn camping,

  1 0 2018-07-23 kl. 07:48
 • Betyg: 2Utsikten är toppen.
  Men städningen är katastrof och servicehusen väldigt slitna och luktar mögel (pga obefintlig städning). Diskmaskiner trasiga och ej planerade att repareras enligt personalen.

  0 0 2018-07-22 kl. 19:47
 • Betyg: 2Mkt långt ifrån 5 stjärnor.
  Läget och utsikten är toppen men städningen i servicehuset är under all kritik. Slitet, nedgånget och omodernt.Frågan är om duschar och toaletter någonsin städas av någon annan än de gäster som känner sig tvingade för att kunna utnyttja faciliteterna.Att behöva betala för att utnyttja de duscharna är ett hån. Ansvarig personal tar inte klagomål på allvar.5* måste vara ett eget påhitt!

  0 0 2018-07-21 kl. 22:22
 • Betyg: 3Denna camping lever verkligen inte upp till ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ den är sliten och nergången med dålig personal som inte har den där känslan för service som man behöver för att leva upp till ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ självklart finnes det några få som kan och vill men de kan man räkna på en hand.
  Pippi showen var mycket bra synd bara att vissa grejor var avstängda pga att de var för slitna på detta område.
  Vattenlandet är också väldigt slitet och efter satt. Det som lyfte det var den nya poolen den var grym

  0 0 2018-07-10 kl. 11:00
 • Betyg: 4Mycket trevlig camping med mycket aktiviteter för barnen. Bra platser och trevliga servicebyggnader. Lite minus på att det inte är barnvänlig badstrand i anslutning till campingen och att man måste ladda kort för att duscha. Detta är en camping, där dusch borde ingå i campingavgiften.

  0 0 2018-07-04 kl. 19:15
 • Betyg: 4Bra camping med mycket personal. Faciliteterna är mkt bra och efterhållna.
  Personalen är kunnig och hjälpsam.
  Läget är verkligen fem stjärnor

  0 0 2017-08-04 kl. 18:49
 • Betyg: 4Fin camping med fina servicehus. Helt ok lekpark för barnen. Nackdelarna var att det inte fanns någon strand, och att det var många orädda fåglar runt matbordet...

  0 0 2017-06-18 kl. 09:55
 • Betyg: 4En camping med underbar utsikt. Speciellt på kvällarna då solen går ner vid havet.
  Tyvärr var inte städningen så bra i servicehuset.
  Men jag tycker ändå att campingen var bra. Rekommenderas för barnfamiljer.

  0 0 2016-07-24 kl. 17:31
 • Betyg: 4Någon 5-stjärnig camping kan jag inte påstå att det är. Vi campade här en vecka, läget och utsikten är ju underbar uppe på klinten. Terassen nere vid havet var mysig att sitta vid kvällarna och se solnedgången. Alla möjliga boende altnernativ. Tillmötesgående personal.
  MEN städningen i servicehusen sköts mycket dåligt vilket både vi och andra klagat på. Tyvärr finns heller ingen möjlighet att bada i havet på denna camping, ingen strand. Obegripligt att de inte kan ordna en liten träbrygga nere vid terassen. De hänvisar istället till Vattenlandet om man vill bada....

  0 0 2015-08-10 kl. 05:24