Välj kartsajt: camping

Risebo gård

3.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Risebo gård ligger direkt vid det vackra Risebo naturreservat med sina ett 20-tal sjöar och många vandringsleder. Detta har uppskattats i decennier av fiskare, jägare, familjer och människor i allmänhet som söker lugn och närhet till naturen. Vill du besöka Risebo står camping med 32 ställplatser och sanitetsanläggningar med bastu till ditt förfogande, samt våra 10 pensionat och grillplatser. I butik förser du dig med glass och dryck under säsongen, samt allt du behöver för fisket. Ett konferensrum och catering finns också för grupper och evenemang. Besök vår hemsida eller ring oss helt enkelt.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Risebo gård, Risebo Apelgården, 59492 Gamleby
Tel: 070-1658020
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Campare är välkomna året runt. Snart kommer vi att erbjuda ridning och andra aktiviteter, lekplats, djur här på gården och mycket mer för barn (och vuxna) att njuta av. Här finns vandringsleder, en bra klätterklippa, roddbåtar, rutter för kanot- och kajakpaddling, golfbana vid Åtvidaberg, museer och mycket mer. Men du kanske bara gillar lugn och natur, eller bara att fiska. Mobiltelefonmottagning är inte dålig med Telia på campingen. Vill du jobba kan du använda konferensrummet om det är möjligt där vi även tillhandahåller wifi.

    0 0 2022-02-18 kl. 09:26
  • Betyg: 4Att hitta öppna campingar tidigt på våren kan vara svårt, men till Risebo var vi välkomna fast det var början av mars! Vi hade ärende till trakten och fick på köpet några riktigt avkopplande vårdagar på en naturskön plats. De flesta besöker ju till Risebo för att fiska, men det går ju utmärkt att ta sig dit för ´vanlig´ camping också. Kringaktiviteter är det ont om (förutom fiske), men det är ju många gånger skönt! Ägarinnan var kanontrevlig. Hon ordnade så vi fick kontakt med receptionens nätverk. Mobiltäckningen och TV-mottagningen vid Risebo är inget vidare.Det finns en stor jämn plan för husvagnar/husbilar och 16 eluttag enligt hemsidan.

    1 0 2014-08-13 kl. 02:04