Välj kartsajt: camping

Örnvik Hotell Konferens

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Örnvik Hotell Konferens och Camping ligger fridfullt inbäddat i talldungen vid kanten av Lule älv. Dom röda stugorna och anläggningens charm sprider ett lugn med en gemytlig och otvungen stämning, det är lätt att tycka om Örnvik. Här finns ett brett utbud i olika kategorier när det gäller logi och konferenser vilket naturligtvis tilltalar de flesta gästkategorierna. Anläggningen har ett perfekt läge med närheten till E4, Luleå centrum, Storhedens köpcentrum, Arcushallen, Leos Lekland och Luleå Airport.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Örnviksvägen 87, 97594 Luleå
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Fina asfalterade uppställningsplatser men lite små och svåra att angöra då vägarna var mycket smala. Tydligt anpassade till mindre husbilar. Lite högt ljud från E4:an som går i närheten. Annars var campingen OK. Järnvägsmuseet i närheten var mycket intressant.

    0 0 2015-06-07 kl. 05:43
  • Betyg: 4Alldeles intill E4:an/94 strax efter bron över Luleälven ligger denna gemytliga camping. Fina servicebyggnader och en bra restaurang med trevlig och tillmötesgående personal som gjorde allt för att man skulle känna sig välkommen. Restaurangen hade bra mat som passade en skåning också. (skratt) E4 ligger väldigt nära men på grund av en bullervall så hördes trafiken knappt.
    Väljer gärna denna camping igen i stället för den enorma Arcus som vi inte kom in på pga övefullt och var inte lugnt alls utan kändes stressigt.
    föredrar detta fina i stället för Arcus röra Kolla hemsida för fler bilder

    1 1 2013-11-29 kl. 16:54