Välj kartsajt: camping

Vilsta Camping and Cottages

2.6 i snittbetyg (7)

Med ett gångavstånd till Eskilstuna Centrum, beläget i en vacker miljö, är Vilsta Camping ett härligt alternativ för semestercampare.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Vasavägen 80, 632 29 Eskilstuna
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1En camping man endast står på om man har nått man absolut vill göra i Eskilstuna. Ingen inbjudande eller naturskön camping. Risiga servicebyggnader dessutom.

  1 0 2018-07-30 kl. 18:35
 • Betyg: 3Helt klart okej camping, vi hade en bra och stor ställplats. Ganska ´öppet´ och inte så ombonat/mysigt. Nära till en fin badstrand med brygga, ligger alldeles nedanför campingen. Minigolf och liten lekpark fanns på området. Slitna servicehus men rena och fräscha. Positivt var att det fanns många toaletter och många duschar. Fri dusch, inga mynt eller polletter. Jag tycker även att det var positivt med duschmunstycke och inte endast takdusch. Lite utbud i kiosk/reception. Många långliggare/åretrunt-bebodda. Vänner kom ner och hyrde den dyrare stugan ´delux´, mycket fräsch och bra stuga med många sängplatser, kök, toa och dusch. Lite rappligt staket uppe på loftet och smal trapp upp, barn bör ej vara där uppe och leka. I det stora hela: trivsam camping för de dagar vi var där. Kul också med parken zoo i Eskilstuna, där vi fördrev en dag.

  0 0 2017-07-25 kl. 21:15
 • Betyg: 3Ok camping med stressad personal. Rent och fint i servicehus, härliga strövområden, liten minigolfbana intill

  0 0 2014-08-08 kl. 06:01
 • Betyg: 1Tyvärr kan jag inte rekommendera denna camping. Personalen i receptionen var mer intresserad av att prata privat i telefon än att ta emot gästen som kom. Vi fick vänta ca 15 minuter innan han avslutade samtalet. Stugan vi hade bokat var nersliten och skabbig. Vi var tvungna att byta upp oss till en större bättre stuga vilket även innebar ett dyrare pris. Att man skriver i sin broschyr att stugorna är toppenfräscha är att ge fel information. Plus är att omgivningarna är fina.

  1 1 2013-08-08 kl. 08:25
 • Betyg: 3Bott på denna camping 2 ggr nu och har faktiskt inget direkt negativt att säga om den. Skulle vara att det är dyrt att köpa godis i butiken på hotellet, men godis kan man faktiskt leva utan :)

  1 4 2009-08-29 kl. 20:05
 • Betyg: 3Vilsta Camping är en ganska trevlig camping som skulle behöva en uppfräschning, den börjar bli lätt sliten. Kanske det redan är gjort, vi var där för ganska precis ett år sedan. Annars är läget bra, på vårkanten finns det dessutom ett antal platser med asfaltsunderlag. Inte helt fel om det är lite surt i marken

  Eskilstuna har en del att bjuda på som t.ex. Parken Zoo, Faktorimuseet, Munktellmuseet, Rademachersmedjorna o.s.v. Den shoppingsugne har Tunapark till förfogande... Tumbo Husvagnar ligger även bra till för ett besök.

  1 3 2008-08-25 kl. 07:59
 • Betyg: 4Camping i trevlig miljö nära Eskilstunaån där badmöjligheter med bryggor och hopptorn finns. Nära stan och sommartid går skapligt med bussar in till centrum. Minigolfbana, kiosk och restaurang finns i anslutning till campingen samt friluftsanläggning i skog med motionsspår och utsnitslade banor för mountainbike-åkning och frisbeegolf.

  0 0 2008-08-06 kl. 12:55

De som går hit besöker även:

   Mariefreds Camping
Mariefred