Välj kartsajt: camping

Astrid Lindgrens Värld Camping och Stugby

3.1 i snittbetyg (17)

På campingen finns 70 husvagns- och 30 tältplatser. Nära till både parkens entré och serviceanläggningen inne på campingen. El, med EU-anslutning finns på husvagnsplatserna. I servicebyggnaden finns toaletter och duschar samt en köksavdelning.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Fabriksgatan 1, 59885 Vimmerby
Tel: 0492-79800
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3SMÅ campingtomter.De kan omöjligt uppfylla säkerhetsavstånden.Hade servicehus sköts bättre och personalen lite mer serviceminded , samt lite mer ALV inspirerad så hade campingen varit mycket bättre.Välsorterad butik men DYR. Campingen är Ok för ett par nätter.

    1 2 2013-06-16 kl. 08:00
  • Betyg: 4Jättefin camping med något små campingtomter. Trevlig personal men hyffsat servicehus, konstigt med duscharna att man får ta av sig allt utanför och det blev mycket blött på golvet. Helt okej lekplats och framför allt var närheten till ALV helt suverän!! Helt ok camping

    0 1 2013-05-30 kl. 18:29
  • Betyg: 4Trivdes jättebra i den lilla stugan. Fint och fräscht, rena toaletter och rent i stugan. Kanske lite liten men helt ok som övernattningsstuga. Återkommer gärna!

    0 0 2012-08-16 kl. 16:16
  • Betyg: 2Väldigt små campingtomter. Där vår tilldelade plätt dessutom var full av djupa gropar och hjulspår. Snudd på omöjligt att få husvagnen att stå bra. Personalen var inte speciellt serviceminded. Denna camping kommer vi inte tillbaka till, däremot var upplevelsen av Astrid Lindgrens Värld smått euforisk och något vi kommer besöka med barnen många år framöver.

    0 0 2012-07-28 kl. 20:54
  • Betyg: 1För små campingtomter, en normal stor vagn får inte plats på tomten. De kan omöjligt uppfylla säkerhetsavstånden. Rysligt äckliga toaletter, avloppsbrunn på husvagnsplatsen som hamnar i förtältet!! Säsongsanställd personal som inte kan göra något eller vet något. Kommer ALDRIG mer bo på denna rysliga camping. Kan ni bo på annan camping så gör det!

    1 1 2011-06-06 kl. 17:36
  • Betyg: 3Här har vi varit många gånger, anledning = 3 barn. En ok, camping om den går under ´övernattningscamping´. Det är ingen mysig camping där man slår upp sitt förtält på. Man övernattar, går på Astrid Lindgrens Värld och så drar man vidare. Minus är att man har ett gemensamt omklädningsrum, skulle du vilja ta med dina tillhörigheter in i duschbåset blir de lika våta som dig. Så lite exklusivare tillhörigheter stannar i husvagnen. Plus är att det är gångavstånd till parken. Något som jag kan rekommendera är att boka frukost, då slipper du kön. Den serveras i en av parkens cafeér, intill campingen.Astrid Lindgrens Värld Camping

    1 2 2008-08-29 kl. 08:30
  • Betyg: 4Campingstugorna är Ok, det är rent. Välsorterad butik men dyr. Trevlig Personal.Fräscht servicehus och gratis dusch. Frukoststället och kvällsgrillen ´Linas Kök´ är ett stort skämt, inte värt pengarna, tro mig! Om det regnar blir campingen snabbt vattensank och det är mindre kul om man tältar t ex. Ok pris om man tar paket med inträde till parken, men har man tänkt stanna längre än så tjänar man mycket på att byta camping. Lekplats som är lite snålt tilltagen med tanke på var man faktiskt befinner sig och vilka som besöker campingen i första hand.

    1 3 2008-08-17 kl. 19:35

De som går hit besöker även:

   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Antjärns Camping...
Härnösand
   Ullared Camping
Ullared
   Evedals Camping
Växjö