Välj kartsajt: camping

Åmåsängsgården

3.6 i snittbetyg (5)

Åmåsängsgårdens Camping ligger i natursköna och lugna omgivningar vid Siljans strand strax utanför Mora. Med bara 150 meter till en fin, barnvänlig badplats är det här ett riktigt semesterparadis och en avkopplande oas. Här finns alla bekvämligheter i nybyggda och fräscha servicebyggnader. Har tre nya kök och diskplatser inomhus, sällskapsrum med TV, fria duschar och familje-/handikapprum. Här finns latrintömning inomhus för mobila toaletter och utomhus för fasta toaletter.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Åmåsängsvägen 100, 79234 Mora
Tel: 025013342
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Nu har jag varit slarvig och inte skrivit, vi besökte denna camping sep-19. Lungt och skönt, fantastisk miljö och jättefint servicehus. Personalen som vi pratade med var jättetrevlig. Kom och frågade om vi hade det bra, om vi önskade något från campingen sida

  0 0 2020-06-23 kl. 16:31
 • Betyg: 3Trevligt bemötande i receptionen, men sedan kom det en tomte som skulle visa oss platsen. Han var väldigt noga med att vi skulle placera vagnen enl reglerna. Och när han var klar så stog våran vagn 2.5m ifrån grannen. Vi påpekade detta och fick till svar att ´Det kanske kommer en husbil och då får han plats också´. Vagnen bakom står ca: 1.5m bakom.Trånga platser

  0 0 2017-07-22 kl. 16:25
 • Betyg: 5Man känner hur axlarna sjunker när man kör in på denna camping. Trevliga ägare och övrig personal som vill att gästerna ska må bra här. Fräscht servicehus. Återkommer gärna igen.

  0 0 2016-08-13 kl. 22:24
 • Betyg: 3Vi kom en sen sommarkväll och åkt 70 mil, var fullt på varenda camping. Medan vi stod i kö i receptionen avvisades 3 stycken. Tålmodigt väntade vi på vår tur. Mannen bakom disken såg att vi åkt långt på oss. Han förklarade att det var proppfullt, men han ordnade ändå så att vi kunde komma in under natten och få ström. Full tillgång till servicehusen. Jag hoppas återvända i sommar för att uppleva Mora igen och den härliga service han ordnade. Stort tack.

  1 0 2013-05-16 kl. 20:09
 • Betyg: 3Regnsjuka platser vid vårt besök men mycket trevlig campingvärd lät oss ställa husbilen på grusplanen vid receptionen. Fin badstrand, egen resturang och liten butik där du kan handla det nödvändigaste. Servicehuset måste nämnas separat - ett av de fräschaste vi upplevt, nybyggt, helkaklat och välstädat. Minigolf och många varianter på stugboende. Återkommer gärna.

  0 2 2012-08-08 kl. 22:33

De som går hit besöker även:

   Klackskärs Campi...
Östhammar
   Klinta Camping
Köpingsvik
   Lunedets Camping
Karlskoga