Välj kartsajt: camping

Storstrand Kursgård

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Storstrand Kursgård ligger naturskönt och lungt bredvid Piteälven som sakta rinner förbi. Här kan du njuta av natur, ljusa lokaler, mat och en fantastisk utsikt! Storstrand ligger endast 5 kilometer från Piteå centrum med närhet till det mesta och ändå avskilt från stadens brus. På camping finns 35 campingtomter inklusive el, ytterligare ett antal ställplatser för husbilar samt gott om plats för tält och campingtomter utan el. Vår camping är öppen året om, med full service under sommaren. På hela området finns gratis WiFi. Mitt på campingområdet finns servicehus med kök, toaletter och duschrum. Under sommaren har vi ytterligare ett kök med stort angränsande sällskapsrum öppet. Här kan man se på tv, spela pingis, umgås eller koppla av i soffan. Erbjuds fyra stycken fräscha sexbäddsstugor, med tre dubbelrum i varje stuga samt kök, dusch och toalett. På området finns också två stycken fyrbäddsstugor med tillgång till servicebyggnaden. I de små stugorna får du även ha hund. Vandrarhemmet består av enkelrum, dubbelrum och fyrbäddsrum med tillgång till kök, matplats, dusch och toalett i korridor. Den ljusa matsalen och caféet har plats för 180 personer och inbjuder, med stora fönster och utsikt ner mot älven, till avkoppling och njutning. Sommartid finns även en stor uteplats med god uppsikt över området. I matsalen finns även en liten scen med ljud och ljus eftersom den även används vid musikcaféer eller som konferens- och föreläsningslokal vid större grupper. Finns också tillgång till lekrum, lekpark, fotbollsplan, två beachvolleyplaner, grillplatser, bastu och badplats.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Mandolingatan 1, 94333 www.storstrand.nu
Tel: 0911-60147
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Mysig och familjär camping. Stora grönområden och promenadstråk längs piteälven. Café. Nära till affärer mm inne i Öjebyn, Piteå. Enklare men ganska nyrenoverat servicehus. Gratis wifi. Kan varmt rekommenderas för er som vill ha en lugn camping men ändå hyfsat centralt.

    0 0 2017-07-24 kl. 14:57
  • Betyg: 4Vackert läge, bra pris och lugnt område. Inte så mycket aktiviteter, men perfekt för den som bara vill ta det lugnt.

    0 0 2012-03-09 kl. 07:22
  • Betyg: 4Lungt & skönt nära Piteälven. En del läger o annat på sommaren, men betydligt lugnare o billigare än pite havsbad.Storstrands campingdel Piteälven Allmän grillplats Stugor uthyres

    1 0 2010-02-10 kl. 15:36

De som går hit besöker även:

   Jävre Ställplats
Jävrebyn
   Pite Havsbad
Piteå
   Ullared Camping
Ullared
   Gällivare Camping
Gällivare