Välj kartsajt: camping

Åsele Camping

2.0 i snittbetyg (6)

Campingen ligger vackert belägen på stranden till den slingrande Ångermanälven i exotiska västerbottens inland. Omhändertagna bygnader. Erbjuder boende i fullt utrustade stugor eller om du har med husvagn/husbil finns det gott om plats längs älvstranden. På campingen finns minigolf, pool, cykeluthyrning, barnaktiviteter, möjlighet att boka frukost i restaurangen.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Värdshusvägen 21, 91932 Åsele
Tel: 0722470581
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Underbart läge, lugnt och tyst. Vi bodde i husbil och det funkade perfekt med servicebyggnad som var nyrenoverad och fräsch. Är du ute efter hallabaloo, hysterisk stämning och massor av aktiviteter så är detta fel ställe. Är du däremot ute efter en lugn stund med fantastiska vyer så har du kommit rätt.

  1 0 2018-07-30 kl. 07:22
 • Betyg: 2Fantastiskt läge, lugn och tyst camping. Vi bodde där flera nätter, men så åkte vi ju runt och sov i stort sett bara på campingen.
  Ägarinnan va mycket trevlig, och hon påtalade också att dom håller på att fräscha upp anläggningen. Hon är dessutom en ny ägare, efter den andra som har kört anläggningen till förfall enligt de som bor i närheten.
  Pool finns, men var under reparation när vi va där. Hade anläggningen varit i bättre kondition så hade den fått många fler stjärnor.

  1 0 2015-07-30 kl. 07:40
 • Betyg: 2Trevlig dam i receptionen. Vi stannade fler nätter pga att vi besökte släkt o vänner i Åsele. Annars hade vi valt en annan camping. Behöver renoveras i servicebyggnader. Saknade tvål vid toaletterna.

  0 1 2015-07-14 kl. 14:40
 • Betyg: 1Fantastiskt läge men det är det enda positiva vi kan säga om campingen. Jätteskitiga toaletter och duschar, mögligt och trasigt. Massor av skräp utomhus. Vi var där 3 d. och det städades ingenting någonstans under dessa dagar. Varken inom- eller utomhus. Innan vi lämnade campingen valde vi att inte duscha för att det var så äckligt. Utomhus var lampor trasiga, gräset oklippt, elskåpen stod på marken - jättefarligt för barn.

  2 0 2014-07-22 kl. 22:30
 • Betyg: 1Campingplats under förfall! Ingenting att rekommendera. Ligger vackert. Skulle kunna bli något efter en rejäl upprustning.

  1 0 2013-08-14 kl. 12:56
 • Betyg: 1Ingenting alls som ja kan rekommendera. De står ju att de är cykeluthyrning,båtuthyrning m.m.. Men de finns ingenting sånt. Tema kvällarna såg man då inte till. Mögliga duschrum, sönderslagna toaletter,sönderslagna fönsterrutor. Ölburkar/flaskor överallt. Absolut inget ställe för hundar. Men campingen kunde ju ha vare riktigt fin om man tage hand om den! Å servicen vars va den?! Man kände sig nästan som om man trängde sig på. Nä inget ja kan rekommendera!! Stort minus!!

  2 0 2013-08-02 kl. 11:03