Välj kartsajt: camping

Smögens Camping och Semesterby

2.0 i snittbetyg (16)

Smögens Camping och Semesterby är en campingplats endast en knapp kilometer från Smögenbron. Ta en kort promenad till den berömda Smögenbryggan.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Ödegården, 45644 Kungshamn
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Mycket gnäll i recensionerna men detta är en helt ok camping med vanliga campingregler som ingen bilkörning på natten m.m.
  Ok, fasciiteter. Kommer återkomma om det går att boka?

  0 0 2020-04-05 kl. 11:51
 • Betyg: 1Detta är den värsta camping jag någonsin varit på, finns inga riktiga campingplatser markerade, personalen gav ingen info om att det tex. Stängdes igen med bommar vid campingen efter en viss tid på kvällen. Fick alltså ställa bilen på en ´parkering´ så kallad gräsplätt på ANDRA sidan campingen och vi bodde längst bort från detta:-) sedan släppte ändå ordningsvakterna in vissa personer med bil men inte oss? Kvinnoförtryckare kanske? Kommer aldrig sätta min fot här igen, usch vilken mardröm. Fanns EN trevlig personal där men det är det enda positiva!

  0 1 2019-07-26 kl. 22:13
 • Betyg: 1Stod 4 nätter och efter 2 nätter började vi överväga att åka. Vi stannade dock kvar då vi är långt hemifrån och vårt nästa stopp var Gbg. Sunkig camping som man inte bör stanna på mer än någon natt. Man kunde inte tömma latrin eller gråvatten då den anläggningen tydligen var ur funktion pga att någon stoppat ner sten i. Toaletterna var fruktansvärda och duscharna var iof gratis och hade alltid varmt vatten men var så mögliga duschdraperier och stanken var vidrig. Så synd att man iaf inte rustar upp dessa då det är en bra rullians på campingen och den verkar välbesökt. Dyrt var det med. Rekommenderas inte för någon med barn överhuvudtaget. Är du ung vuxen och bara ska sova där så absolut men inte mer än så. Trist för den har stora potential om någon la ner lite hjärta i stället.

  1 0 2018-07-23 kl. 06:57
 • Betyg: 3Alla har olika behov och förväntningar...
  Vi är ett par 40 som reser utan barn, är inte speciellt känslig för att platsen lutar åt alla håll och att vissa platser är för små för att sätta upp ett yttertält. Kan stå ut med lite smutsiga toaletter och har inga problem med att folk genar över tomten och tycker bara det är roligt att träffa mina campinggrannar...Skulle inte rekommendera denna Camping till enbarnsfamilj (med barn under 15 år) men tycker du om att cykla eller gå till Kungshamn eller Smögen och tycker om liv och rörelse så är det Ok ( men inte mer)

  0 2 2017-08-05 kl. 16:23
 • Betyg: 1Väldigt ofräsch camping, servicehusen vart under all kritik. Svart mögel i hela duschrummen, toaletterna vart trasiga och oanvändbart servicehus. Personal samt ordningsvakter hade ett väldigt dåligt bemötande till sin campinggäster. Flera på campingen vart missnöjd. Ordningsvakterna kom och störde oss på kvällen när vi satt ute och började argumentera om våra husvagnar oacceptabelt beteende de hade. Kommer aldrig sätta min fot där igen.

  0 0 2017-07-29 kl. 11:16
 • Betyg: 2Okunnig personal , kunde ej ge ge bra turistinformation .
  Dåligt markerade campingplatser, ofräscht servicehus.
  Badstranden sunkig, skräp Och glas på bergshällarna.
  Nära dock till Kungshamn.

  0 1 2015-07-20 kl. 07:57
 • Betyg: 2Ingen vidare anläggning stannade 1 natt åkte sedan vidare ! Rekommenderas inte.

  2 0 2014-08-05 kl. 18:38
 • Betyg: 1Rummen känns som en flyktinganläggning,badet ingen badstege vid bryggan,ej värt pengarna!!! Enda positiva naturen men se upp för allt krossat glas,ölburkar och annat skit bland klipporna!!!!!!!

  1 0 2013-08-01 kl. 16:21
 • Betyg: 1Hjälp !!!!!
  Skitställe, om man är över 20 år
  och inte vill gapa å skrika sig genom
  natten.
  Passa på att somna å sov, medans fylleskocken
  drar in till Smögen (vid 24:00) och kommer
  hem igen.
  Ett plus, dock, till lägervakten som fick små-norrmännen
  att hålla käften (efter tredje försöket)

  5 1 2013-07-26 kl. 22:07
 • Betyg: 1VARNING! Skitigt, ofräscht, störande, oseriöst och ovänligt.
  Ungdomar härjar fritt och stör andra gäster hela nätterna.
  Vakten som påstods finnas lös med sin frånvaro.

  3 2 2013-07-25 kl. 02:12

De som går hit besöker även:

   First Camp Ekudd...
Mariestad