Välj kartsajt: camping

Camping 45

4.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Denna miljövänliga stugby ligger precis vid motorväg E45 och erbjuder skid- och vandringsmöjligheter. Alla stugor har en egen möblerad terrass och köksfaciliteter. Hovfjällets skidcenter ligger 10 minuter bort med bil.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Överbyn 53, 68594 Överbyn
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5Vi var på väg till Göteborg när vi chansade och svängde in på denna camping. Av alla campingar så har denna hittills den mest gästvänliga och service inriktade ägare som jag träffat. Genuint fantastiska människor.
    Dusch och pool ingår det är rent och snyggt överallt. Naturen in på knuten och platserna är trevliga och fräscha. En plats jag kommer att besöka igen!!

    0 0 2019-07-21 kl. 16:07
  • Betyg: 5en helt underbar liten camping med pool, underbar personal och underbar atmosfär mitt i naturen, klart att rekommendera till alla....ligger perfekt utmed väg 45 som går ända från norr ner till Italien....

    1 0 2010-05-08 kl. 21:10
  • Betyg: 4En underbar liten charmig campingplats, med ett varmt och personligt välkomnande och omsorg. Standarden på allt , servicehus,toaletter, duschar, är allt annat än modernt men helt fungerande och bidrar till charmen med denna camping. Ett plus med gemensamma duschar. Engagerade miljötänkande ägare. Intressant tipsrunda om växter med vidare information kring ämnet vid rättningen. Pool som vi inte hann utnyttja. En pärla som är värd att besöka.

    0 0 2016-08-04 kl. 15:34
  • Betyg: 4En härlig camping med likaså härliga ägare. Servicen är på topp och viljan stor för att man ska trivas. Det ända som jag vill påpeka är servicehuset och dess trapp till toaletten för den är inte rolig. Det var kallt när vi var där så vi hann tyvärr inte nyttja poolen men det får bli en annan gång.

    0 0 2015-08-09 kl. 21:46