Välj kartsajt: camping

KronoCamping Böda Sand

3.9 i snittbetyg (59)

Med långa, vita stränder, pool, after-beach och servering är KronoCamping Böda Sand ett eftertraktat ställe för semesterfirare. Här erbjuds även barnaktiviteter, shower, simskola, solstolar och trampbåtar kan hyras.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Bödasandsallén 1, 380 75 Byxelkrok
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Vi älskar böda sand..vi älskar havet , after beach ,den vackra stranden. Vi älskar mjukglassen och böddes lekland. Vi njuter av att gå på roliga shower om kvällarna och att vara med på familjekrysset. Vi älskar vår husvagn och vårt gamla förtält. Vi sover som bäst när vi vet att vi vaknar upp till en ny dag på böda.

    3 0 2013-11-16 kl. 16:31
  • Betyg: 3Jag blev förvånad över klassen. Jag förväntade mig bättre... Det var rätt smutsigt överallt och vi förstod med tanke på städscheman att toaletterna, duscharna inte direkt hade varit så noga med heller. Upplevdes inte fräscht. Att de har flera möjliga betalaktiviteter tillgängligt kanske får upp stjärnorna, men vi blev inte imponerade. Och inget för barn hela helgen. Vi har upplevt bättre campingar med färre stjärnor. Så tyvärr var det första och sista besöket på dyra krono. Att det är fräscht är iaf A och O.

    0 0 2013-08-02 kl. 07:50
  • Betyg: 1Dåligt att det inte finns mer platser där husbilar som är längre än 6 meter får plats. Vill inte boka plats 1 år i förväg. Då har hela tjusningen med att campa försvunnit. Vi vill kunna ta dagen som den kommer. Fick stå i kö lång tid och kunde ta utan el men då var våran bil 80 cm för lång för platserna dåligt. Vi som längtat efter den fina sandstranden på Bödasand.

    3 4 2013-07-26 kl. 14:58
  • Betyg: 5Här finns allt för både liten och stor! Långa kritivita stränder med ett underbart hav. Så nära utomlands man kan komma. vill du ta det lugnt och vara ifred eller vill du ha mycket folk omkring dig, här allt möjligt.

    0 1 2013-06-23 kl. 17:40
  • Betyg: 5Barnfamiljernas Mecka! Bra lekplatser, kvällsunderhållningen för små och stora uppskattas mycket. En komplett anläggning som har allt. Enda negativa tycker jag är att det kostar extra att komma in på poolområdet.
    Vill ni aktivera er på semestern är det hit ni ska åka. Alltid något att göra, bada vid den fina stranden, spela golf, se en show, äta eller bara ta en glass.
    Vi kommer att åka hit igen!

    0 0 2013-02-16 kl. 13:11
  • Betyg: 5Barnfamiljens paradis, våra barn 7 & 9år bara älskar detta ställe(vi oxå). De som åker utan barn och är ute efter total tystand och utan folk i rörelse borde läst på lite innan man åker hit.

    0 0 2013-01-15 kl. 11:42
  • Betyg: 5Älskar den här campingen.. Har dock aldrig varit där under de mest aktiva sommarveckorna.. Negativt är att de (i år) hade lite problem med sitt bokningssystem.. När jag anlände så var en besökare rätt sur för att någon helt plötsligt hade fått hans plats, så han packade ihop & drog. Dagen efter hände samma sak oss.. Dock ordnade man fram en ny plats, och det var ju tur att vi hade en lättflyttad husbil. Hade jag haft husvagn hade det blivit krig..
    Men i övrigt, som sagt, en kanoncamping...

    3 0 2012-09-18 kl. 21:40
  • Betyg: 2v.31/12: Tyvärr blev vi omgående ganska besvikna. Den här campingen är inte värd 5 stjärnor. Skötseln av toaletter och duschar kan bli bättre. I servicehus 5 finns en diskmaskin som sannolikt aldrig blir rengjord för den stinker.
    Men framförallt är det köerna till disk, kök, dusch som irriterar - vet man inte om att det kan komma mycket folk till en så här stor camping?
    Badområdet är helt fantastiskt liksom den långa stranden, men varför betala extra entré när man redan betalt för en hel vecka på campingen?
    Välförsedd butik med bra priser. Trevligt bageri med bra utbud och trevlig personal.

    1 0 2012-08-04 kl. 20:27
  • Betyg: 3kaosartad o rörig camping med folk precis överallt. Kö till wc, dusch o disk varje dag. Dyrt att bada i poolen borde ingå i campingavgiften. ok servicehus fast för få toaletter. Bra butik.
    Mycket att göra för barnen men det mesta kostar pengar.
    Fin strand.

    0 0 2012-07-29 kl. 17:42
  • Betyg: 2Överreklamerat, otrevlig personal, vansinnigt mycket folk överallt och allmänt opersonligt.
    OK servicehus men att behöva betala för att duscha efter ´rusningstid´ är inte godkänt. Vill man ha Stockholmshets på semestern så är nog Böda Sand ett bra alternativ men för oss som vill bort från det och istället ha avkoppling så ska man välja någon annan camping.

    0 0 2012-07-26 kl. 19:46

De som går hit besöker även:

   Vimmerby Camping...
Vimmerby
   Solhälls Familje...
Ängelholm
   Astrid Lindgrens...
Vimmerby