Välj kartsajt: camping

Camp Ripan

2.8 i snittbetyg (8)

Familjeägda Camp Ripan ligger vid berget Luossavaaras fot, 10 minuters promenad från Kirunas centrum, alldeles bredvid skidspåren och vandringslederna. Alla rum på Ripan har privat ingång och platt-TV. Många rum har även pentry och praktisk skidförvaring. Det erbjuder gratis Wi-Fi, ett utbud av utomhusaktiviteter och rum med egna badrum. Parkering är gratis. På sommaren kan du besöka Tvättjärnsbadet, vandra i den omgivande naturen och rida. I hotellets restaurang serveras säsongsbetonade samiska och svenska rätter. Drycker finns i baren. Hotellet erbjuder även whiskyprovningar.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Campingvägen 5, 981 35 Kiruna
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Vi hade förbokat plats för vår husbil och det var bra med tanke på att campingen var fullbokad i åtminstone två dagar under vår vistelse som varade tre nätter. Ganska tråkig camping bestående av asfalt alternativt grus. Endast ett servicehus för ett relativt stort område drar ner betyget. Fantastisk restaurang med fullständiga rättigheter. Mat i världsklass!

  1 0 2018-08-19 kl. 16:42
 • Betyg: 2Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Men för övrigt finns det mycket att önska. 295 kr för att stå på en grusplan är dyrt. Ett enda servicehus på en så här stor camping är alldeles för lite av många anledningar.

  0 0 2018-07-23 kl. 18:18
 • Betyg: 2Vi bokade tvättstuga på kvällen för att på morgonen när vi skulle hämta ut nyckeln få höra att tvättstugan var ur funktion. Även WIFI var ur funktion, när man har flera grejer ur funktion så kan man ju inte ta ut fullt pris av gäster utan att informera.

  1 0 2018-06-15 kl. 06:52
 • Betyg: 2Dyrt med 275 kr för att stå på grusplan, få toaletter och dåliga duschar.

  0 0 2017-07-21 kl. 17:38
 • Betyg: 2För 350 kr kan man begära mer än detta
  Ex silvertejtejpade elskåp, brandskåp ikopsatta med bundband,traktorsop på campingplats,ostädade platser,skällande hundar 10 m från platsen,oklipta gräsytor trots att man är ovanföt odlingsgränsen
  Välj en annan camping än denna även om det är fricamping

  0 0 2016-08-27 kl. 20:32
 • Betyg: 5Vi var och åt på restaurangen Ripan på denna camping och jag blev positivt överraskad av den fina servicen och för maten som var otroligt gott. Vi tog till förrätt älginnanlår med vitlöksbröd med tomater, fantastiskt gott! Sen varm rätten oxfilé medium, rödvinssås och klyftpotatis, det var sinnessjukt gott, lagom viltsmak och lagomt kryddat. Hade jag orkat hade jag tagit efterrätt också. Det är sällan man äter sån underbart god mat.

  0 0 2015-08-31 kl. 03:25
 • Betyg: 3Svag trea. De kallar sig inte själva camping och det ska man självklart ta hänsyn till. Första campingen på fyra veckors rundresande i norra Sverige som tar betalt för dusch. Alldeles för stort område för bara ett service hus! Slitet men städningen ok. Fin reception. Plus med närbeläget utomhus bad. Nackdel att de flesta platser var asfalterade. Inga förtält möjliga, och om man som vi hade nu, ett tält som man vill ha el till får man kolla runt efter de få plater som är grusade. Ok att sova över natt men inte längre tid.

  0 0 2013-07-06 kl. 22:53
 • Betyg: 3Tråkig uppställning på Asfallt planer, Bra faciliteter för barn med vatten lekpark. Relativt långa avstånd till WC mm. Hyfsat nära till Kirunas centrum. Bra möjligeter att motionera hundar.

  3 0 2012-07-28 kl. 06:23
 • Betyg: 3Jag bodde här två nätter i en för mig rymlig ´enrumslägenhet´ dvs ett litet radhus med entré, sovdel, pentry med kylskåp, grundläggande köksutrustning o köksbord och med ett pyttelitet WC/duschrum. Praktiskt men inte mysigt. Kändes 70-tal.
  Problemet var temperaturen. Det var -20-25C ute och så kallt utmed golvet att man var tvungen att ha byxor och skor på sig för att kunna gå på toaletten eller sitta och titta på TV. Att duscha var inte att tänka på. Man fick lägga sig med sockorna på i sängen.
  Frukosten var ok. Bäst var kvällens middag i restaurangen som höll bra klass, dock inte billigt.

  0 0 2012-02-12 kl. 15:19

De som går hit besöker även:

   Töre Camping
Töre