Välj kartsajt: camping

Axmar Brygga Camping

3.9 i snittbetyg (24)

En populär camping i anslutning till Axmar Brygga Havskrog. Mycket vacker plats med havsutsikt. I området finns ett kulturellt utbud i form av konstutställningar, konserter, allsång och teater. För de badsugna finns en mycket liten, men charmig och familjevänlig, badplats med sandstrand i anslutning till Slottsparken. På väg förbi Hyttan mot Slottsparken kommer ni förbi Axmar Bruksbod Gårdsbutik med lokalt producerat mathanverk, biodling mm. Man kan också uppleva Axmararkipelagen från riktigt nära håll genom att hyra kajak. Allt detta inte ens ett stenkast från Axmar Brygga camping.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Boskär 1, 81794 Axmar Bruk
Tel: 0297-32000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 3Bra restaurang, Grusparkering med ställplatser inget att se och göra. Mest äldre med husbilar.

    0 1 2018-08-08 kl. 07:48
  • Betyg: 5Prisvärda campingplatser med utsikt över havet. Toaletter och duschar var nybyggda och mycket fräscha. Intill ställplatserna låg en fiskrestaurang med inglasad brygga. Trevlig och hjälpsam personal. Inget negativt att anmärka på. Nämnas kan att det inte finns några stugor att hyra, så om ni vill bo här måste ni antingen ha husvagn eller husbil.

    5 1 2013-09-09 kl. 09:18
  • Betyg: 5Trevlig personal på ställplatsen. Kvällssol. Billigt. Vid havet. Bra service. Rena toaletter. Restaurang intill med uteservering. Full pott.

    5 0 2016-10-12 kl. 17:20
  • Betyg: 5Mycket fin camping/ställplats. Väldigt enkel men här finns allt som behövs. Fina toaletter och duschar som städades tre gånger per dag när vi var där. Latrintömning finns. Alla platser har el och på morgonen fick vi nybakat bröd till frukosten från restaurangen. Fin utsikt över en havsvik. Också charmig slottspark och konstgalleri. På restaurangen intill åt vi otroligt god mat (strömming). Detta ställe kan vi verkligen rekommendera! Intill campingen ligger ett konstgalleri som heter Bleckhornet. Sevärda Slottsparken ett stenkast från campingen. Camping/ställplatserna med vy över havsvik. Utsikten från där husbilarna och husvagnarna står.

    5 1 2013-08-28 kl. 13:12
  • Betyg: 5Den här ställplatsen hade allt som behövdes i form av service. Ställplatsen har vattenläge, kvällssol och en mysig restaurang vägg i vägg. Rent och snyggt. Ligger en kortare avstickare från E4.

    3 0 2016-07-29 kl. 00:16
  • Betyg: 4Enkel men bra camping som kan rekommenderas. Otroligt fint läge alldeles vid havet i ett gammalt bruk (Axmars bruk heter byn). När vi har varit där så har vi bara stannat över natten och ätit på restaurangen Axmars Brygga alldeles intill campingplatsen. Restaurangen tillsammans med havsutsikten från ställplatserna är den stora upplevelsen här. De har också en konstutställningslokal och en fin Slottspark alldeles intill campingen. Den här campingen passar mycket bättre för kortare vistelser än längre vistelser kan nämnas. Billigt var det också kan tilläggas!

    10 0 2010-08-26 kl. 20:02
  • Betyg: 2Själva campingen är en grusplan som duger för en dags övernattning, inget mer. Toaletterna var rätt ofräscha, duschen kostar 20kr men det gäller att växla pengar innan de stänger restaurangen på kvällen för de öppnar inte förrän 12 på dagarna så innan dess vet jag inte var man vänder sig om man vill något, behöver hjälp, vill hyra kajak m.m. Dålig information om de olika faciliteterna och var man vänder sig för att checka in.
    Restaurangen är dock helt underbar, likaså Slottsparken som måste besökas under vistelsen. Mindre bra camping men underbar mat och omgivning!
    Pris: utan el 90kr, el 120kr
    Campingplatsen En del av vackra Slottsparken En del av vackra Slottsparken

    1 7 2013-08-05 kl. 19:27
  • Betyg: 1Detta är enbart en ställplats för husbilar.....ej för husvagnar.... och visst det ligger nära havet och ganska fina vikar runt ställplatsen men nackdelen med att vara nära havet är att på nattetid så brukar en måsflock komma dit och de gjorde den även denna natt som skrek hela jävla natten natten,,,,Näää fyyfan hit vill man inte åka mera,,,,, varför kan man inte sätta 0 stjärnor ?

    1 8 2015-07-21 kl. 10:22
  • Betyg: 5En fin ställplats och god mat på restaurangen, trevlig personal.
    Härligt att höra måsarna vilket hör till vid vattnet.
    Har vart där 3 ggr och återkommer om ngr dgr.
    Tack ni som arbetar på Axmar brygga.

    1 0 2018-07-30 kl. 16:27
  • Betyg: 5En typisk ställplats. En stor fin grusplan med elanslutning. Fräscha toaletter- och duschutrymmen. Välstädade och väl underhållna. Nära till Axmars bruk, med bland annat en vacker slottspark.
    Restaurangen håller världsklass. Ett Eldorado för fiskälskare. Även för den som inte älskar fisk, kommer att göra det efter ett besök.
    Vi åt en skaldjurstallrik, med en förrätt bestående av en sagolik skummad hummersoppa. Därefter en fantastiskt komponerad skaldjurstallrik.
    Rekommenderas ett besök.
    Vi kommer definitivt att återkomma.

    2 0 2013-10-06 kl. 08:03