Välj kartsajt: camping

Långsele Camping

3.9 i snittbetyg (14)

I vacker miljö intill Faxälven ligger Långsele Camping som passar alla som vill ha en lugn och avkopplande semester.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Den här campingen kan man inte bara åka förbi! En lugn och mycket välskött camping vid Faxälvens strand med bad och restaurang med god mat och dryck. Ett mycket trevligt värdpar, Yvonne och Bertil, som lägger ner hela sin skäl för gästernas trevnad. Vi ger de varmaste rekomendationer.

    Ulla-Britt och Leif

    7 4 2010-07-21 kl. 18:46
  • Betyg: 5Fantastisk camping. Renaste seviceanläggning vi besökt. Närhet till servicebyggnaden från alla platser. Lättparkerat.. Jättefin service man får hjälp med det mesta. Campingen ansluter till en barnvänlig långgrund sandstrand med förvånandsvärd hög vattentemperatur.Vid vårt besök fick oönskade (bråkiga gäster) omedelbart respass från campingen . Motionspår och fotbollsfält i närheten gör att man aldrig blir sysslolös och på campingen finns även en minigolfbana.

    4 1 2010-07-08 kl. 08:57
  • Betyg: 5Jättefin camping med stora gräsytor, rent och snyggt och mycket trevligt värdpar, Bertil o Yvonne. Jag ger de bästa rekommendationer till denna camping. Rest med vin och öl. Faxälvens vatten på nästan tre sidor, fin badstrand och gångavstånd till affärer i Långsele Centrum. Ca 1 mil till Sollefteå.

    Ulla o Janne Brusell

    4 3 2010-07-07 kl. 08:42
  • Betyg: 5En lugn familjecamping! Med bra service och trevliga campingvärdar(Bertil och Yvonne) Restaurang med öl och vin rättigheter samt väldigt bra mat.Toaletter och duschar är alltid välstädade.En camping som vi varmt kan rekommendera.

    12 4 2008-10-23 kl. 21:24