Välj kartsajt: camping

Årjängs Camping och Stugor Sommarvik

3.4 i snittbetyg (26)

Hos oss på femstjärniga Sommarvik kan du och hela din familj uppleva en riktigt härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration. Här finns det mesta du kan önska dig – pool, restaurang, butik, lekplatser, ett stort utbud av aktiviteter, och utflyktsmål och uthyrning av exempelvis kajaker och cyklar. Vi har en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält samt fina stugor för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende, allt vackert beläget mitt i NaturPark Nordmarken på solsluttningen ned mot sjön Västra Silen i Värmland.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Sommarvik, 67291 Årjäng
Tel: 0573-12060
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Jag blev verkligen överraskad efter att läst recentionerna innan skulle vi först inte åka, men det vart tur vi gjorde för oj vilken camping, synd att vi inte hade småbarnen med dom hade älskat campingen. personalen var tillmötesgående och trevlig. Platsen vi fick var jämn och fin, service husen rena och personalen gick och städade i alla fall minst tre gånger om dagen samma service hus. Servicen var bra, omgivningen helt underbar. Är supernöjd och kommer att åka dit flera gånger

    0 0 2015-08-10 kl. 05:45
  • Betyg: 2Långt ifrån femstjärnig vad gäller det mesta! Ung och oerfaren personal. Långa köer för att handla mm samtidigt som fyra pers står sysslolösa i receptionen bredvid. Liten ISKALL pool trots löfte om tempererat kostar 90kr/fam/dag. Dåligt underhållna platser ojämna med stora gropar. Dålig efterlevnad av tyst kl 23-regeln, var tvungen att själv gå till lekplatsen vid receptionen två kvällar och säga till. Bäst var Kidsclub även om schemaändringar förekom utan förvarning=besvikna barn. Tips till Sommarvik är att ha bättre koll på konkurrenterna tex Örebros flaggskepp, proffsiga Gustavsvik *****

    1 1 2015-07-17 kl. 08:29
  • Betyg: 4Vi och barnen är nöjda med 4 nätter på Sommarvik. Fiskarnas stuga var väl ingen höjdare men bästa läget vid vattnet samt billigast. Många lekplatser för barnen samt både pool och strand.

    0 0 2014-08-03 kl. 10:16
  • Betyg: 3Trångt. Annars ok. Passar kanske bättre för barnfamiljer.

    0 0 2014-06-23 kl. 13:06
  • Betyg: 2Fem stjärnor för vad då?? Sanslöst överdrivet! Branta backar, makadam och grus istället för asfalt. Där asfalt finns är det så brant att ´stora´ barn höll på köra över oss flera gånger med superspeed på cyklarna! Hade ett stup bakom husvagnen, var livrädd fyraåringen skulle drulla ner till stugorna nedanför. Receptionen fick köra ut ett lass grus innan vännerna kunde ställa upp sin husvagn för det var bara lera på deras plats... (2012) Toa vid reception jättefin, men i vår ände av campingen var den lika sliten o trist som på vilken medelklasscamping som helst. Åker inte dit igen.

    1 1 2013-07-23 kl. 09:40
  • Betyg: 2Trånga ojämna sluttande tomter. Stank från avloppsbrunnen på tomten. Samma plåster låg på botten av poolen i två dagar. Snuskigt! Vi tackar för oss och drar vidare tidigare än planerat. Ställer mej frågande till att denna camping har 5 stjärnor???

    1 0 2013-07-18 kl. 09:52
  • Betyg: 2Bra med pool och bad.
    Dock så var det punktering på lekredskapen ute i vattnet, de var dessutom trasiga.Känns som en ok 2 stjärnig camping.Tältplateserna vid teatern delades med campingplatsens sly och ris upplag.För grovt grus på tomterna.Dåligt underhållen minigolf.Kändes som att alla vindskydd runt poolområdet var snickrat av händige Harry ..... 10 kronor för dusch, 40 kronor förening maskin tvätt....

    0 1 2012-07-28 kl. 19:55
  • Betyg: 2Bra med både pool o fin strand, fint läge, bra restaurang.Men mycket dåligt underhållen camping,såväl tomter,högt gräs o mycket ogräs! Mycket trånga platser, med alldeles för stora stenar som underlag,dränering undermålig ! 10 kr för att duscha ?! Bra med cykelväg ända in till Årjäng. Skärpning krävs med underhållet.Kändes inte 5 stjärnig !

    0 0 2012-07-22 kl. 18:54
  • Betyg: 2För smala tomter, mycket kuperat, för stort grus på platserna, dåligt drenerade. Golfbanorna dåligt underhållna. Kök/diskrum dåligt utrustade och litet utrymme. Spisarna felplacerade. Inget torkpapper i kök, inga diskställ. Bra badplatser, pool och strandbad. Bra sevice av receptionspersonalen. Dyr duschavgift.

    0 0 2011-08-22 kl. 08:57
  • Betyg: 4Trångt mellan raderna och platserna ligger som terrasser. Väldigt kuperat. Långt mellan vattenposterna. Annars bra service, fina lokaler.

    0 0 2011-07-25 kl. 14:58