Välj kartsajt: camping

Lillhärdals Camping

3.7 i "vägt snittbetyg" (2 röster)

En trivsam familjeägd camping som ligger naturskönt belägen vid Härjeån. Inom promenadavstånd finns butiker och restauranger. Här kan du bo i små mysiga campingstugor, husvagn eller tält. Du kan även välja att bo i redan uppställda husvagnar på platsen. Inför sommaren 2006 byggdes nya toaletter och duschar. I receptionen finns en kiosk, där säljs även fiskekort, kartor med mer. På campingområdet finns det gungor och sandlåda till barnen, och även en fin 18 håls minigolfbana. Under sommaren pågår en årsbästatävling i minigolf. Det innebär att den som spelat på lägst antal slag får spela gratis tills någon annan spelat på ett lägre antal slag, då är det den som spelar gratis.

Adress: Sunnanåvägen 10, 84080 Lillhärdal
Tel: 0680-30138
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Bra camping på fin gräsmatta med bortröjt sly närmast ån. Välstädade serviceutrymmen, myntautomat till duschen. Minigolfbana som är i bra skick.

    1 0 2016-06-29 kl. 19:42
  • Betyg: 4Tycker detta är en ren och fin anläggning med bra service och pris.. Dock kunde gräsmattan vara lite mer kortklippt då vovvar och människor blir rätt så blöta om fötter och tassar. Vi var på campingen för andra gången..

    1 1 2014-08-07 kl. 08:49